sideblock

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri, respectiv conform legii, catre institutiile abilitate.

S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. este inscrisa la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL cu nr. 30997 din data de 03.03.2014.

Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. pentru a trimite clientului confirmarea comenzilor, pentru a emite factura fiscala, pentru a livra produsele solicitate, numai cu acordul prealabil al clientului.

Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul de acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

In cererea intocmita in forma scrisa, datata si semnata, solicitantul poate mentiona, daca doreste, ca informatiile sa ii fie comunicate de catre noi la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:

    a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

    b)  transformarea datelor personale nelegale in date anonime;

    c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17)

6)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

7)  Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Viziteaza magazinul Hotpick.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.