Meniu
Cos de cumparaturi

Jocuri Educative - HotPick

AlgoracingCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Noțiuni de programare de la o varstă foarte mică* Invață să compună algoritmi preciși, ii verifi..
124,00 Lei
 CatowlCe invata copilul cu ajutorul acestui joc:* Sa determine vizual cantitati, in mod rapid* Sa numere, in mod rapid* Sa faca asociatii logice ale ..
97,00 Lei
ChronoflightCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Să citească ceasul* Noțiuni cum ar fi timpul și intervale de timp (ore și minute), pe care le ..
124,00 Lei
Frui10Ce învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Învață numerele de la 1 la 10* Învață operațiile de adunare și scădere de la 1 la 10, cu ajutorul că..
65,00 Lei
DescriereHurricount Mathitude este un joc cu ajutorul căruia copiii pot să dobândească cunoștințe complexe de matematică! Poate fi considerat o extens..
65,00 Lei
Hurricount este un joc unic, provocator, cu ajutorul căruia aritmetica e simplă și foarte simpatică!Ce învață copilul cu ajutorul acestui joc: Să dete..
65,00 Lei
Joc de memorie Super memo 2.0 Joc de memorie Super memo 2.0
-17 %
Acest joc poate fi jucat in multe feluri diferite, fiind distractiv atat pentru copii cat si pentru varstnici. Suplimentar va puteti exersa aptitudini..
450,00 Lei 540,00 Lei
Joc educativ + carte Under the Sea Matching Games Joc educativ + carte Under the Sea Matching Games
-30 %
Acest joc simplu si distractiv este perfect pentru cei mici si ii ajuta la dezvoltarea abilitatilor de recunoastere, memorie si comunicare.Setul conti..
35,00 Lei 50,00 Lei
Set magnetic cu numere si imagini, potrivit pentru primul contact al copilului cu operatiile simple de matematica.Recunoasteti numerele si simbolurile..
120,00 Lei
DescriereAjutati copiii sa vizualizeze si sa inteleaga conceptul de fractii! Piesele cu coduri pe culori ajuta copiii sa aprofundeze conexiunile dintr..
330,00 Lei
Match and CatchCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Asociază imagini potrivite de pe jetoane diferite* Invață cuvinte in engleză asociind imagi..
91,00 Lei
MultimanyCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Este familiarizat cu principiile înmulțirii de la o vârstă mică* Învață înmulțirea în mod vizual,..
97,00 Lei
 NumberloorCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Sa numere crescator si descrescator* Sirurile de numere* Adunarea si scaderea, dupa metoda vizu..
91,00 Lei
QuackageCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Geometrie: iși dezvoltă viziunea in spațiu și rezolvă probleme geometrice in mod vizual* Să facă a..
91,00 Lei
 SplittissimoCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* În varianta pentru 6 ani+, înțelege fracțiile prin reprezentarea lor vizuală în feliile de pi..
95,00 Lei
 TrafficarsCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Seriile numerice de la 1 la 50* Numerele din două cifre* Comparații numerice și intervale numer..
65,00 Lei
ZoolphabetCe invata copilul cu ajutorul acestui joc:* Alfabetul limbii engleze printr-un joc interactiv si distractiv* Sa pronunte corect cuvintele in..
91,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)