Meniu
Cos de cumparaturi

Jocuri Educative - HotPick

ALGORACING – Joc educativ Notiuni de Programare ALGORACING – Joc educativ Notiuni de Programare
Out Of Stock
AlgoracingCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Noțiuni de programare de la o varstă foarte mică* Invață să compună algoritmi preciși, ii verifi..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
CATOWL - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem asocieri logice CATOWL - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem asocieri logice
Out Of Stock
 CatowlCe invata copilul cu ajutorul acestui joc:* Sa determine vizual cantitati, in mod rapid* Sa numere, in mod rapid* Sa faca asociatii logice ale ..
97,00 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
CHRONOFLIGHT – Joc educativ Invatam ceasul CHRONOFLIGHT – Joc educativ Invatam ceasul
Out Of Stock
ChronoflightCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Să citească ceasul* Noțiuni cum ar fi timpul și intervale de timp (ore și minute), pe care le ..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
FRUI10 - Joc educativ Invatam numerele de la 1 la 10 si operatiile de adunare / scadere FRUI10 - Joc educativ Invatam numerele de la 1 la 10 si operatiile de adunare / scadere
Out Of Stock
Frui10Ce învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Învață numerele de la 1 la 10* Învață operațiile de adunare și scădere de la 1 la 10, cu ajutorul că..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
HURICCOUNT MATHITUDE – Joc educativ Notiuni Matematice HURICCOUNT MATHITUDE – Joc educativ Notiuni Matematice
Out Of Stock
DescriereHurricount Mathitude este un joc cu ajutorul căruia copiii pot să dobândească cunoștințe complexe de matematică! Poate fi considerat o extens..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
HURICCOUNT – Joc educativ Notiuni Matematice HURICCOUNT – Joc educativ Notiuni Matematice
Out Of Stock
Hurricount este un joc unic, provocator, cu ajutorul căruia aritmetica e simplă și foarte simpatică!Ce învață copilul cu ajutorul acestui joc: Să dete..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Acest joc simplu si distractiv este perfect pentru cei mici si ii ajuta la dezvoltarea abilitatilor de recunoastere, memorie si comunicare.Setul conti..
48,00 Lei
Fără TVA:48,00 Lei
Joc Magnetic Invatam operatii simple de Matematica Svoora Joc Magnetic Invatam operatii simple de Matematica Svoora
Out Of Stock
Set magnetic cu numere si imagini, potrivit pentru primul contact al copilului cu operatiile simple de matematica.Recunoasteti numerele si simbolurile..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
MATCH AND CATCH – Joc educativ de asociere MATCH AND CATCH – Joc educativ de asociere
Out Of Stock
Match and CatchCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Asociază imagini potrivite de pe jetoane diferite* Invață cuvinte in engleză asociind imagi..
91,00 Lei
Fără TVA:91,00 Lei
MULTIMANY – Joc educativ Invatam Tabla Inmultirii MULTIMANY – Joc educativ Invatam Tabla Inmultirii
Out Of Stock
MultimanyCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Este familiarizat cu principiile înmulțirii de la o vârstă mică* Învață înmulțirea în mod vizual,..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
NUMBERLOOR - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem operatiile de adunare si scadere NUMBERLOOR - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem operatiile de adunare si scadere
Out Of Stock
 NumberloorCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Sa numere crescator si descrescator* Sirurile de numere* Adunarea si scaderea, dupa metoda vizu..
91,00 Lei
Fără TVA:91,00 Lei
QUACKAGE – Joc educativ Elemente de Geometrie QUACKAGE – Joc educativ Elemente de Geometrie
Out Of Stock
QuackageCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Geometrie: iși dezvoltă viziunea in spațiu și rezolvă probleme geometrice in mod vizual* Să facă a..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
SPLITTISSIMO - Joc Educativ Invatam Fractiile
Out Of Stock
 SplittissimoCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* În varianta pentru 6 ani+, înțelege fracțiile prin reprezentarea lor vizuală în feliile de pi..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
TRAFFICARS - Joc educativ Invatam numerele si antrenam memoria TRAFFICARS - Joc educativ Invatam numerele si antrenam memoria
Out Of Stock
 TrafficarsCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Seriile numerice de la 1 la 50* Numerele din două cifre* Comparații numerice și intervale numer..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
ZOOLPHABET - Joc Educativ Invatam Alfabetul limbii engleze ZOOLPHABET - Joc Educativ Invatam Alfabetul limbii engleze
Out Of Stock
ZoolphabetCe invata copilul cu ajutorul acestui joc:* Alfabetul limbii engleze printr-un joc interactiv si distractiv* Sa pronunte corect cuvintele in..
91,00 Lei
Fără TVA:91,00 Lei
Jucarie educativa din lemn - Invatam ceasul cu 24 carduri flash si 15 placi cu numere Svoora Jucarie educativa din lemn - Invatam ceasul cu 24 carduri flash si 15 placi cu numere Svoora
-10 %
 Haide sa invatam ceasul !O jucarie educativa, distractiva si simpla care ii ajuta pe copii sa invete despre timp intr-un mod creativ!Un ceas „an..
90,00 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)