Politica de retur

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului",  conform Ordonantei de Guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clientul va face notificarea scrisa prin e-mail in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produselor, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare. Acesta va primi confirmarea in maximum 24 de ore si va returna produsele. Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. Clientul va primi contravaloarea produsului in maximum 30 de zile de la retur.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor, persoane fizice, care au achizitionat produse online de pe site-ul www.hotpick.ro

Cu exceptia produselor care prezinta defecte in perioada de garantie, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu softul si etichetele intacte, cu  o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.