Meniu
Cos de cumparaturi

The Brainy Band

The Brainy Band - Alege din 12 produse

ALGORACING – Joc educativ Notiuni de Programare ALGORACING – Joc educativ Notiuni de Programare
Out Of Stock
AlgoracingCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Noțiuni de programare de la o varstă foarte mică* Invață să compună algoritmi preciși, ii verifi..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
CATOWL - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem asocieri logice CATOWL - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem asocieri logice
Out Of Stock
 CatowlCe invata copilul cu ajutorul acestui joc:* Sa determine vizual cantitati, in mod rapid* Sa numere, in mod rapid* Sa faca asociatii logice ale ..
97,00 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
FRUI10 - Joc educativ Invatam numerele de la 1 la 10 si operatiile de adunare / scadere FRUI10 - Joc educativ Invatam numerele de la 1 la 10 si operatiile de adunare / scadere
Out Of Stock
Frui10Ce învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Învață numerele de la 1 la 10* Învață operațiile de adunare și scădere de la 1 la 10, cu ajutorul că..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
HURICCOUNT MATHITUDE – Joc educativ Notiuni Matematice HURICCOUNT MATHITUDE – Joc educativ Notiuni Matematice
Out Of Stock
DescriereHurricount Mathitude este un joc cu ajutorul căruia copiii pot să dobândească cunoștințe complexe de matematică! Poate fi considerat o extens..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
HURICCOUNT – Joc educativ Notiuni Matematice HURICCOUNT – Joc educativ Notiuni Matematice
Out Of Stock
Hurricount este un joc unic, provocator, cu ajutorul căruia aritmetica e simplă și foarte simpatică!Ce învață copilul cu ajutorul acestui joc: Să dete..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
MATCH AND CATCH – Joc educativ de asociere MATCH AND CATCH – Joc educativ de asociere
Out Of Stock
Match and CatchCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Asociază imagini potrivite de pe jetoane diferite* Invață cuvinte in engleză asociind imagi..
91,00 Lei
Fără TVA:91,00 Lei
MULTIMANY – Joc educativ Invatam Tabla Inmultirii MULTIMANY – Joc educativ Invatam Tabla Inmultirii
Out Of Stock
MultimanyCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Este familiarizat cu principiile înmulțirii de la o vârstă mică* Învață înmulțirea în mod vizual,..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
NUMBERLOOR - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem operatiile de adunare si scadere NUMBERLOOR - Joc educativ Invatam sa numaram si sa facem operatiile de adunare si scadere
Out Of Stock
 NumberloorCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Sa numere crescator si descrescator* Sirurile de numere* Adunarea si scaderea, dupa metoda vizu..
91,00 Lei
Fără TVA:91,00 Lei
QUACKAGE – Joc educativ Elemente de Geometrie QUACKAGE – Joc educativ Elemente de Geometrie
Out Of Stock
QuackageCe invață copilul cu ajutorul acestui joc:* Geometrie: iși dezvoltă viziunea in spațiu și rezolvă probleme geometrice in mod vizual* Să facă a..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
SPLITTISSIMO - Joc Educativ Invatam Fractiile
Out Of Stock
 SplittissimoCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* În varianta pentru 6 ani+, înțelege fracțiile prin reprezentarea lor vizuală în feliile de pi..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
TRAFFICARS - Joc educativ Invatam numerele si antrenam memoria TRAFFICARS - Joc educativ Invatam numerele si antrenam memoria
Out Of Stock
 TrafficarsCe învață copilul cu ajutorul acestui joc:* Seriile numerice de la 1 la 50* Numerele din două cifre* Comparații numerice și intervale numer..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
ZOOLPHABET - Joc Educativ Invatam Alfabetul limbii engleze ZOOLPHABET - Joc Educativ Invatam Alfabetul limbii engleze
Out Of Stock
ZoolphabetCe invata copilul cu ajutorul acestui joc:* Alfabetul limbii engleze printr-un joc interactiv si distractiv* Sa pronunte corect cuvintele in..
91,00 Lei
Fără TVA:91,00 Lei

The Brainy Band - Alege produsele tale preferate!

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

The Brainy Band - Descoperă produse electronice si electrocasnice de calitate pe Hotpick.ro!