sideblock

Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.hotpick.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Magazinul online www.hotpick.ro este administrat de catre S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L., inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu numarul J03/1350/2008 , CIF RO 24104920, cu sediul social in oras Costesti, str. Victoriei, nr. 52B, jud. Arges, e-mail: office@hotpick.ro, telefon 0752024444.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.hotpick.ro fara o notificare prealabila. Aceste modificari devin obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Termenii si Conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de catre S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. prin intermediul magazinului virtual www.hotpick.ro, catre cumparator.

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii dumneavoastra de catre S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. Confirmarea se efectueaza telefonic sau electronic prin e-mail.
S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenzile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem.

1. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.hotpick.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

2. Preturi, modalitati de plata, facturare

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs; acestea contin TVA(19%), timbru verde si costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE; preturile nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Preturile pentru precomenzi sunt doar informative si pot suporta modificari pana in momentul aprovizionarii stocului. Toate precomenzile sunt reconfirmate prin e-mail inainte cu cateva zile sau in momentul aprovizionarii stocului.

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

·         Plata ramburs in numerar/cash,  la livrarea produsului

·         Plata prin transfer bancar in contul IBAN: RO03 INGB 0000 9999 0419 9987, la plasarea comenzii online

·         Plata cu carduri acceptate prin procesatorul de plati PlatiOnline.ro, la plasarea comenzii online. Pentru platile efectuate prin card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca __HOTPICK.RO__. Tipurile de carduri acceptate sunt: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, iar tranzactia este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe comisioane suplimentare.

3. Informatii privitoare la livrare

Termenul de livrare este de maximum 2 zile lucratoare pentru livrarea prin curierat rapid sau de maximum 5 zile lucratoare pentru livrarea prin Posta Romana, socotit:

·         De la data confirmarii comenzii dumneavoastra (in cazul in care alegeti plata ramburs in numerar/cash, la livrarea produsului).

·         De la data de la care se are evidenta intrarii banilor in cont (in cazul in care alegeti plata prin transfer bancar sau plata cu card de credit/debit, la plasarea comenzii online).

 Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 300 Ron indiferent de greutate. Kilometrii suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie se factureaza cu 1 RON/km.

Taxele de livrare sunt de 22 RON (TVA inclus) + eventuali KM suplimentari pentru livrarea prin Fan Courier sau Cargus (1-2 zile lucratoare) sau de 13 RON (TVA inclus) pentru livrarea prin Posta Romana (4-5 zile lucratoare).

Livrarea se face, la alegere, prin Fan Courier, Urgent Cargus, Posta Romana.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi, ora de livrare sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In cazul in care doriti o alta modalitate de transport va rugam sa specificati acest lucru la rubrica "Observatii" sau sa ne contactati (exemplu: livrare prin curier X). In astfel de cazuri plata transportului va reveni in sarcina dumneavoastra.

4. Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.hotpick.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L., a furnizorilor sai sau a producatorilor, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.hotpick.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de e-mail office@hotpick.ro

5. Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri, respectiv conform legii, catre institutiile abilitate.

S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. este inscrisa la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL cu nr. 30997 din data de 03.03.2014.

Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. pentru a trimite clientului confirmarea comenzilor, pentru a emite factura fiscala, pentru a livra produsele solicitate, numai cu acordul prealabil al clientului.

Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul de acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

In cererea intocmita in forma scrisa, datata si semnata, solicitantul poate mentiona, daca doreste, ca informatiile sa ii fie comunicate de catre noi la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:

    a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

    b)  transformarea datelor personale nelegale in date anonime;

    c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17)

6)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

7)  Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

6. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a va confirma, opera, factura si livra comenzile efectuate de catre dumneavoastra.

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare confirmarii, operarii, facturarii si livrarii comenzilor efectuate de catre dumneavoastra. Refuzul dvs. de a furniza datele determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre societatea noastra si sunt comunicate numai firmei de curierat care va livreaza produsele comandate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

7. Responsabilitati privind produsele

S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “Politica de retur “

In afara de cazul in care este agreat de vanzator si cumparator diferit, vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care societatea noastra colaboreaza.

Pozele si descrierile de pe site sunt pur orientative. S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor. Pentru o informare corecta clientul este rugat sa consulte site-ul producatorului.

8. Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Art. 15. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax);
c) adresa de posta electronica (e-mail).

Art. 16. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 15 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

9. Garantia produselor

Produsele se livreaza fizic prin curierat rapid sau prin Posta Romana; sunt originale, sigilate (in forma in care provin de la parteneri) si insotite de factura fiscala, dupa caz chitanta eliberata de  compania de curierat, si dupa caz certificat de garantie emis de producator. In toate cazurile, garantia este valabila doar prin insotirea bunului de factura fiscala.

Pierderea facturii fiscale si/sau, dupa caz, a certificatului de garantie duce la pierderea garantiei.

In cazul defectarii unui produs in perioada de garantie, produsul reclamat trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service autorizat de catre producator. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. In cazul in care acest lucru nu este posibil, trebuie sa va adresati comerciantului. In acest sens va rugam sa completati acest formular.

10. Politica de retur

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului",  conform Ordonantei de Guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clientul va face notificarea scrisa prin e-mail in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produselor, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare. Acesta va primi confirmarea in maximum 24 de ore si va returna produsele. Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. Clientul va primi contravaloarea produsului in maximum 30 de zile de la retur.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor, persoane fizice, care au achizitionat produse online de pe site-ul www.hotpick.ro

Cu exceptia produselor care prezinta defecte in perioada de garantie, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu softul si etichetele intacte, cu  o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Pentru a solicita returnarea unui produs, va rugam sa completati acest formular.

11. Transferul proprietatii

    Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului, prin modalitatea de plata indicata in comanda online.

12. Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Eurogrup Solutions Sebimar S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minimum 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

13. Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.hotpick.ro.

 

 

 

Viziteaza magazinul Hotpick.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.